Apollo, cea mai noua interfata audio a celor de la Universal AudioApollo, cea mai noua interfata audio a celor de la Universal Audio

Universal Audio Apollo a facut valuri de cand a fost prezentata la Namm-ul din acest an, unde a fost una dintre vedete. Anuntul pentru diponibilitatea catre distribuitori a fost facut la MusikMesse-ul recent incheiat asa ca acum poate fi achizitionata si in Romania.

Universal Audio Apollo este prima interfata care ofera sunetul, sentimentul si fluxul inregistrarii analogice. Aceasta”placa de sunet” 18 x 24 FireWire/Thunderbolt combina designul UA analog cu calitatea sunetului de 24bit/192 kHz si procesarea Realtime UAD incorporata.

UA Apollo este in primul rand o interfata audio bine construita ce ofera preamplificatoare de microfon premium si convertoare top-end, pentru a oferi cel mai mic THD (Total Harmonic Distorsion) si cea mai mare gama dinamica din clasa sa. Driver-ele Core Audio si ASIO asigura compatibilitatea cu toate DAW-urile majore, inclusiv Pro Tools, Logic Pro, Cubase, Ableton Live etc. (pe Mac OS X fiindca suprtul pentru Windows 7 este inca in development).

Apollo se diferentiaza de toate celalalte interfete audio prin intermediul acceleratorului UAD-2 DSP incorporat.  Astfel, artistii si producatorii muzicali se pot folosi in inregistrarile lor de o serie de plug-in-uri UAD de emulare analog clasice: Neve, Studer, Manley, Lexicon si asa mai departe, in timp real, cu o latenta de sub 2 milisecunde avand un flux de lucru elegant, atat pe Mac cat si pe PC.

In plus, UA Apollo este compatibila cu noua tehnologie Intel Thunderbolt, care se regaseste pe cele mai noi iMac-uri, MacBook Pro, MacBook si Air-uri. Disponibila prin intermediul unui card optional Thunderbolt (se vinde separat), tehnologia Thunderbolt furnizeaza latenta mica, dimensiuni reduse ale buffer-ului audio si performante imbunatatite la rate de esantionare mari.

YouTube Preview Image

Universal Audio Apollo incorporeaza numeroase semne distinctive de design Universal Audio deci creeaza un flux de lucru rapid si usor. Pe panoul de control frontal sunt prezente cotroale pentru caracteristicile frecvent folosite cum ar fi gain preamp, channle selection, mic pad, +48V phantom power, low cut, monitor level si control pentru casti.

La capitolul conectivitate, Apollo include 4 preamplificatoare de microfon analogice controlate digital, 8 intrari si iesiri de linie balansate, doua DI-uri JFET, iesiri de monitor analogice controlate digital, 8 canale ADAT, 2 canale S/PDIF, Wordclock I/O, FireWire 800 si un slot pentru cardul Thunderbolt.

Universal Audio – Apollo este disponibila si la distribuitorul autorizat din Romania … Pro AV Shop la pretul de 9710 lei/2232 € (TVA inclus).

Surse: Universal Audio / Pro AV Shop

interfata audio, placi de sunet, placa de sunet, universal audio, universal audio apollo, interfete audio externe, placi de sunet externe

Primeste pe email direct cele mai recente stiri despre hardware si software dedicat, instrumente, controllere, placi de sunet, plugin-uri, microfoane, mixere, monitoare de studio … tot ceea ce este relationat productiei audio si productiei muzicale de la concept la master si reprezentare live daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/AudioNews sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/AudioNewsRo.

Adauga comentarii