Nou de la M-Audio – Fast TrackSeria de la M-AudioFast Track a fost si este lider in vanzari intre placile de sunet de la M-Audio si de altfel intre toate din categoria ei (pret si usabilitate). De aceea, poate, si interesul celor de la M-Audio de a aduce imbunatatiri continue acestei serii de produse si a scoate  noi item-uri in familie.

Fiind usor de atasat la calculator, printr-o conexiune USB, cu noul Fast Track veti putea foarte usor sa conectati orice instrument doriti si chiar sa inregistrati voci si nu numai, fie pe PC fie pe Mac. Fast Track ofera de asemenea si alimentare Phantom Power, ceea ce inseamna ce veti putea conecta la acesta orice tip de microfon condensator doriti. De asemenea, Fast Track este compatibil cu cele mai populare softuri de productie audio si de inregistrare, de la GarageBand pana la ProTools M-Powered. M-Audio Fast Track este distribuit cu ProTools M-Powered Essential, soft cu care veti putea foarte usor inregistra; acesta detine si efecte “on board” asa ca veti putea trece la treaba imediat dupa instalare. Fast Track este compatibil si cu ProTools M-Powered 8, pe care-l puteti avea printr-un simplu upgrade de la ProTools M-Powered Essential.

M-Audio Fast Track

Specificatii tehnice M-Audio Fast Track

*2 intrari/2 iesiri analogice;
*24 bit/48kHz calitate a sunetului (bit rate/rata de samplare);
*conexiune prin USB (compatibila cu USB 2.0);
*intrare de microfon (XLR) cu control de gain si alimentare pe 48V(phantom power);
*intrare de instrument (TRS ¼”) cu control de gain;
*iesire de casti stereo (TRS ¼”);
*iesire stereo RCA;
*knob pentru ajustarea nivelului de volum pentru iesirea de casti si iesirea pentru difuzoare;
*buton pentru monitorizare;
*alimentare prin USB, nu necesita adaptor de curent.

Pachetul prin care M-Audio Fast Track este distribuit include softul ProTools M-Powered Essential, un soft usor de utilizat, un soft standard pentru inregistrare, editare si mixaj, acesta detinand in acelasi timp si efecte onboard (reverb, delay si multe altele), dar si Structure Essential (plugin ce adauga instrumente virtuale).

Adauga comentarii