Block – Un nou controller pe piata de la Livid InstrumentsDupa ce Novation a lansat noua propunere de controller pentru 2009 si anume Launchpad, iata, ca in aceasta toamna mai avem lansat un nou controller – Block al celor de la Livid Instruments. Foarte multe lucruri nu se pot spune despre Block ca de altfel despre orice controller midi. Cert este ca difera destul de mult de Launchpad-ul celor de la Novation.

Livid Instruments Block Controller

In primul rand pe langa cele 64 de taste dispuse intr-un grid de 8×8, gasim in partea superioara alte 8 butoane / knobs-uri controller si pe lateral doua controllere fader plus alte 7 taste dispuse intre ele ce pot fi routate sa controleze sau sa programeze diverse lucruri.

Calitatea produsului mi se pare deosebita. Placa de grid superioara este din aluminiu matuit iar cutia este din lemn de jelutong (un arbore tropical din aceeiasi familia ca si sequoia).

Block a fost creat si desenat pentru portabilitate extrema, as putea zice.  Are doar 1.36 kg iar dimensiunile sale de 26×26 cm pe o inaltime de doar 3.8 cm ii fac loc in orice geanta de laptop sau poate chiar sacosa de 1 leu. Se leaga doar usb si nu ai nevoie nici macar de priza ca sa il folosesti.

Mult mai multe detalii se pot gasi pe site-ul celor de la Livid Instruments.

Un comentariu

  1. marius says:


    Mi se pare mult mai tare decat ableton launchpad

Adauga comentarii