Reducere pentru Flux Mastering Pack pe DontCrack.ComCei de la Don’t Crack | DontCrack.Com vin cu cea mai mare reducere a sezonului, cel putin in zona de pluginuri si software. Pachetul de pluginuri destinate masteringului de la Flux costa pana la sfasitul lui noiembrie 599 de dolari.

Bundle-ul include de la Flux Solera, Epure si Pure Limiter. Foarte multi mari ingineri de sunet spun despre aceste pluginuri ca sunt cele mai bune unelte de pe piata de soft in ceea ce priveste etapa de masterizare performand o procesare de pana la 8 canale, pana la 384 Khz si mai ales 64 Bit Float.

Pachetul de plugin-uri pentru mastering de la Flux este compatibil cu: Ableton Live, Adobe Audition, Apple Logic Pro, Apple Logic Express, Apple Final Cut Pro, Apple Garage Band, Bias Peak, Cakewalk Sonar, Cockos Inc. Reaper, Cycling ’74 Max/MSP, Digidesign ProTools LE, Digidesign ProTools HD, Digidesign D-SHOW, Image-Line FL Studio, Mackie Tracktion, Magix Samplitude, Magix Sequoia, Merging Tech. Pyramix, Motu AudioDesk, Motu Digital Performer, Mutools Luna, Native Instruments Kore, Plogue Bidule, Prism M. P. ltd Sadie, Sony Creative Software Acid Pro, Sony Creative Software Sound Forge, Sony Creative Software Vegas, Steinberg Cubase, Steinberg Nuendo, Steinberg WaveLab.

Flux Mastering Pack

Cumparate separat cele trei plugin-uri incluse in acest pachest ar costa peste 1200 de euro. O cheie (Dongle iLok) este necesara pentru a autoriza si a folosi aceste produse software de la Flux.

Mult mai multe detalii despre cele trei pluginuri ale acestui pachet de masterizare gasiti pe site-ul celor de la Flux.

Un comentariu

  1. Ionut Eftimoaie says:


    Reducere … :) Oricum am auzi ca cei de la Flux stau excelent pe pluginuri. Nu am gasit nimic insa sa testez pe nicaieri.

Adauga comentarii