Ableton anunta versiunea 8.4 a lui “Live” cu tot cu suportul pentru 64-BitAbleton anunta versiunea 8.4 a lui "Live" cu tot cu suportul pentru 64-Bit

Ableton a anuntat  disponibilitatea imediata a versiunii 8.4 a lui “Live” care are de acum suport nativ pe 64-Bit. Utilizatorii inregistrati fie ca vorbim de Ableton Live 8, Suite 8, Live Intro sau Live Lite 8 pot downloda upgrade-ul in versiunea lui Beta direct de pe site-ul oficial. Versiunea finala 8.4 va fi disponibila in curand, bineinteles tot ca download gratuit.

Live 8.4 Beta Download Link

Intr-o explicatie cat se poate de superficiala, termenii de 32-Bit si 64-Bit se refera la “cantitatea” de memorie Ram pe care o poate folosi calculatorul vostru pentru a rula aplicatiile. Versiunea de 32-Bit a lui Ableton Live, ca de altfel toate celelalte aplicatii pe 32-Bit, poate folosi pana la 4 GB de Ram ceea ce se traduce ca nu pot fi folosite colectii de sampl-uri exagerat de mari sau plugin-uri “ramofage”. Pe 64-Bit ai avea acces in teorie la o cantitate de 16 exabytes de Ram, aceasta daca ai avea cum sa ii indesi in calculator.

Pentru moment Live 8 .4 nu  suporta Max for live, Video si nici The Bridge insa update-ul aplicatiilor terte va fi facut si el in curand.

Mai multe detalii despre beta-ul 8.4 al lui Ableton Live puteti gasi direct pe site-ul celor de la Ableton.

Productie Audio si Productie Muzicala | Ultimele noutati despre software si hardware audio, clape, instrumente, controllere, mixere, placi de sunet, monitoare de studio

Primeste pe email direct cele mai recente stiri despre hardware si software dedicat, instrumente, controllere, placi de sunet, plugin-uri, microfoane, mixere, monitoare de studio … tot ceea ce este relationat productiei audio si productiei muzicale de la concept la master si reprezentare live daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/AudioNews sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/AudioNewsRo.

Adauga comentarii