Workshop Cubase 8 PRO in BucurestiCubase 8 PRO | Volution Workshop in Bucuresti

La un an dupa ce a fost lansat Cubase 7 cei de la Steinberg vin cu update major. Cubase devine odata cu versiunea 8 Cubase Pro, noua “denumire” cuprinzand in sine toti cei 25 de ani de constructie Cubase. Engine-ul a fost complet rescris, mixerul are de acum si VCA-uri, a aparut optiunea de Render-In-Place a tot ceea ce presupune Bouncing Midi si lista noilor “instrumente” si optiuni poate continua.

Pentru o imagine de ansamblu dar si pentru pentru prezentarea tuturor acestora AV Audio Sys si Steinberg organizeaza un workshop in Bucuresti,  miercuri, 11 februarie, de la ora 14.30 in Club Control, strada Constantin Mille nr.4. Invitat special este Aldo Lamanna – Product Specialist Professional Audio, Steinberg. Intrarea este libera.

YouTube Preview Image

Productie Audio si Productie Muzicala | Ultimele noutati despre software si hardware audio, clape, instrumente, controllere, mixere, placi de sunet, monitoare de studio

Primeste pe email direct cele mai recente stiri despre hardware si software dedicat, instrumente, controllere, placi de sunet, plugin-uri, microfoane, mixere, monitoare de studio … tot ceea ce este relationat productiei audio si productiei muzicale de la concept la master si reprezentare live daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/AudioNews sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/AudioNewsRo.

Adauga comentarii