Dj Controller de la Native Instruments – Traktor Kontrol X1Native Instruments a anuntat ieri, pe 3 noiembrie, Traktor Kontrol X1, un controller foarte asteptat de catre toti Dj-ii, din intreaga lume. Traktor Kontrol X1 aduce un plus mare de lejeritate in a controla toate aspectele unui show “live” electro, house, clubbing, dub, hip hop, r&b etc etc.

Proiectat de exact aceeiasi echipa care se afla in spatele platformei Traktor DJ, compatibilitatea perfecta cu acest soft nu mai este pusa la indoiala insa Traktor Kontrol X1 functioneaza la fel de bine ce oricare al soft “DJ Dedicated“.

Native Instruments Traktor Kontrol X1 nu a fost conceput pentru un gen sau un stil muzical anume. Este multivalent din acest punct de vedere si poate fi folosit in setup-ul oricarui gen de reprezentatie live si intr-o multitudine de combinatii chiar si in combinatie cu el insusi.

Traktor Kontrol X1 vine cu Traktor LE, versiunea simpla a lui TRAKTOR PRO, upgrade-ul catre aceasta facandu-se cu un discount substantial. Astfel Traktor Kontrol X1 poate fi gata de lucru instant fara multe alte detalii de luat in calcul.

Va fi disponibil pe piata din februarie 2010 la un pret anuntat la 229 de dolari, adica 199 de euro.

Mult mai multe detalii despre acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului: Native Instruments.

Un comentariu

  1. Ionut Eftimoaie says:


    Se gaseste in Romania ?

Adauga comentarii