New VSTi | East West Quantum Leap – Ministry of Rock 2East West Quantum Leap - Ministry of Rock 2

East West Quantum Leap - Ministry of Rock 2

Pentru un inceput de an in forta, East West lanseaza Quantum Leap Ministry of Rock 2 … o colectie imensa de instrumente modern rock intr-o singura interfata … produs al lui Nick Phoenix, cel care a mai creat si Hoolywood Strings, Quantum Leap Piano, Quantum Leap Gypsy, Ra etc etc … East West Quantum Leap – Ministry of Rock 2 era asteptat de ceva timp mai ales ca versiunea 1 a VSTi-ului s-a bucurat de un succes foarte mare.

Ministry of Rock 2 aduce in 57 de GB tot ceea ce este nevoie pentru o productie rock sau cu accente rock, de la tobe pana la fraze complexe de chitara. Secventele au fost inregistrate in Hollywood la studiourile East West unde Nick Phoenix a fost asistat de Doug Rogers si Rhys Moody. Pentru partea de chitari au mai performat Shane Gibson (de la Stork, Scwarzenator sau Korn), Greg Suran (Goo goo Dolls, Avril Lavigne, Glee), Doug Rappaport (Edgar Winter si Potent). La tobe au adus pe Tal Bergman (Billy Idol, ll Cool J, Rod Stewart, Terence Trent D’arby)

Demo East West Quantum Leap – Ministry of Rock 2


Ministry of Rock 2 mai include continut remasterizat si din Hardcore Bass si Hardcore Bass Xp de unde si pretul promotional pentru cei ce upgradeaza de la acestea doua …

Pentru mai multe detalii: www.soundsonline.com

Adauga comentarii