O serie noua de microfoane pentru live / scena – Blue Microphones enCOREBlue Microphones unul dintre cei mai mari producatori de microfoane worldwide atat ca tehnologie, design si calitate in fond dar si ca vanzari, au anuntat si au lansat la sfarsitul lui octombrie o serie noua de microfoane destinate sectorului de live / scenaBlue Microphones enCORE.

Noile modele enCORE 100, 200 si 300 de la Blue Microphones sunt rezultatul a multi ani de proiectare si cercetare in domeniu, reprezentand largirea sectorului de productie al gigantului american si totodata intrarea pe o piata cu competitori foarte puternici, cu totul altii fata de cei cu care se intreceau in sectorul microfoanelor de studio.

Lansarea oficiala a avut loc pe 9 octombrie la Soho Mews, New York unde la un eveniment organizat de Esquire Magazine, trupa invitata in concert a folosit atat enCORE 100 cat si enCORE 200.

Intrebat de noua serie de microfoane enCORE, Skipper Wise, unul dintre fondatorii Blue Microphones spunea intr-un interviu: “Atentia noastra in productia de microfoane a fost focusata pe artisti si pe nevoile lor din studio. Era de la sine inteles ca trebuia sa iesim la un moment dat din studio si sa fim alaturi de ei si pe scena.”

Seria de microfoane enCORE de la Blue Microphones a fost foarte bine primita in America si a intrat deja in setupul tehnic a unor locatii celebre – The Highline Ballroom, The Viper Room, sau The Trubadour din Los Angeles.

Modelele enCORE 100 si enCORE 200 sunt deja pe piata in toate magazinele de profil la preturi plecand de la 99 de dolari pentru 100 si 149 de dolari pentru 200 iar modelul enCORE 300 este anuntat ca fiind disponibil in decembrie la un pret estimat de 199 de dolari.

Mult mai multe multe detalii pe site-ul celor de la Blue Microphones.

Adauga comentarii