Solid State Logic lanseaza noua serie de convertoare “Alpha Link MX”Solid State Logic lanseaza noua serie de convertoare "Alpha Link MX"

Oricat am fi unii dintre noi un pic sceptici si conservatori cand vine vorba de convertoare trebuie sa recunoastem “dominatia” celor de la Solid State Logic in acest domeniu. Si daca seria Alpha Link SX si Alpha Link AX a gasit destul de multi carcotasi desi impecabilitatea este cuvantul de ordine, SSL apasa pedala si anunta Alpha Link MX, o serie nou noua, convertoare noi, doua unitati care vin impreuna, fiecare cu 64 de canale prin MADI In/Out, unitati care pot fi folosite individual dar si combinate pentru a crea un sistem extraterestru.

Solid State Logic Alpha Link MX 16-4 are 16 intrari analog si 4 iesiri analog, facand aceasta unitate ideala pentru preluarea a 16 canale cele patru iesiri putand fi trimise catre artisti si monitorizarea de studio. Solid State Logic Alpha Link MX 4-16 este inversul celei dintai avand 4 intrari analog  si 16 iesiri analog.

Cei de la SSL au facut un Bundle adaugand convertoarelor interfata SSL MadiXtreme 64 (Mac sau PC).

Specificatiile pentru Alpha Link MX le punem mai jos, direct din comunicatul de presa in engleza

# High quality SSL A-D/D-A converter technology
# 64 channel Fibre Optic MADI digital audio In/Out
# Alpha-Link MX 16-4: 16 analogue In, 4 analogue Out (balanced)
# Alpha-Link MX 4-16: 4 analogue In, 16 analogue Out (balanced)
# Cascade up to 4 Units for up to 80 analogue connections
# 44.1 to 96kHz operation with varispeed up to ± 10% (192kHz operation will be available as a free firmware upgrade by 31/12/2012)
# Switchable reference level with a range of settings between +24dB and +14dB
# Perfect Partner for SSL MadiXtreme, MX4 & Delta-Link interfaces
# Simple front panel setup controls
# Dedicated tri-colour signal activity LED’s
# BNC Word Clock sync In/Out
# Rear panel analogue connection via standard 25 pin D-Sub

Pretul anuntat pentru fiecare unitate fie ca vorbim de MX 16-4, fie de MX 4-16 este de 1091.60€ / $1449. Bundle-ul cu interfata SSL MadiXtreme 64 este €1276.47 / $1699. Mai multe detalii, specificatii si informatii gasiti direct pe site-ul celor de la Solid State Logic.

Productie Audio si Productie Muzicala | Ultimele noutati despre software si hardware audio, clape, instrumente, controllere, mixere, placi de sunet, monitoare de studio

Primeste pe email direct cele mai recente stiri despre hardware si software dedicat, instrumente, controllere, placi de sunet, plugin-uri, microfoane, mixere, monitoare de studio … tot ceea ce este relationat productiei audio si productiei muzicale de la concept la master si reprezentare live daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/AudioNews sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/AudioNewsRo.

Adauga comentarii