Steinberg a lansat Nuendo LiveSteinberg a lansat Nuendo Live

Steinberg a anuntat de curandĀ  Nuendo Live, versiunea dedicata inregistrarilor live a celebrului DAW de la care a preluat marea parte a caracteristicilor dar si engine-ul audio. Steinberg Nuendo Live vine cu interfata single window focusata asupra scopului principal pentru care a fost creat acest soft … live recording. Butoanele de control pentru “transport”, “adaugare marker”, “inregistrare” sunt permanent accesibile la un singur click distanta. Nu stiu daca mai era nevoie de precizari insa si alte unelte necesare procesului de inregistrare sunt la fel de prezente, accesibile sau vizibile.

Nuendo Live este compatibil nativ cu toate consoleleĀ Yamaha CL care practic pot fi folosite si controlate total din soft. Restul sunt practic detalii … Numar nelimitat de canale, suport pentru Windows 7 sau Mac OS X 10.7, bineinteles 64-bit.

Steinberg Nuendo Live va fi disponibil la distribuitorii autorizati catre sfarsitul acestui an. Pretul nu a fost comunicat pentru moment.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial.

Steinberg Nuendo Live | Inregistrare Live | Soft Inregistrare Live | Muzica Live | Live Recording

Primeste pe email direct cele mai recente stiri despre hardware si software dedicat, instrumente, controllere, placi de sunet, plugin-uri, microfoane, mixere, monitoare de studio … tot ceea ce este relationat productiei audio si productiei muzicale de la concept la master si reprezentare live daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/AudioNews sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/AudioNewsRo.

Adauga comentarii