Yamaha DTX Multi 12 – Electronic Percussion PadYamaha a lansat recent Yamaha DTX Multi 12, un ozn destinat percutiei de aproape toate felurile, toate stilurile si genurile ce prezinta 12 paduri si un modul de sunet incorporat.

Yamaha DTX Multi 12 propune peste 1200 de tonuri acoperind zona de tobe si percutii dar si sunete de clapa si synth multe dintre ele preluate de pe Yamaha Motif dar si altele noi. Pot fi create si salvate peste 200 de seturi noi folosind tonurile cu care vine si cele 42 de efecte onboard.

Yamaha DTX Multi 12

De asemenea pot fi adaugate si alte tonuri pe Yamaha DTX Multi 12 in memoria de 64 de mega, care tonuri pot fi ulterior adaugate set-urilor custom create. Noul “tobosar electronic” de la Yamaha isi face locul usor in orice setup de acustic dar totodata poate fi folosit si ca stand alone fara nici o problema. I se adauga un Controller de Hi-Hat si o pedala de Kick si astfel devine un veritabil kit de tobe electronice de sine statator.

Au fost adaugate pe DTX Multi 12 si 128 de pattern-uri onboard ce acopera o varietate mare de stiluri si genuri. De asemenea se pot crea si salva si fraze si pattern-uri noi pe Yamaha DTX Multi 12, ulterior acestea putand fi incarcate spre play pe cate un pad fiecare.

Yamaha DTX Multi 12 lucreaza de minune si cu computerul. Vine cu CUBASE AI 5, se conecteaza prin USB si astfel se pot adauga sau edita Midi pattern-uri sau pur si simplu poate actiona ca si player al diverselor sample-uri incarcate.

Yamaha DTX Multi 12 este anuntat ca prezenta in magazine incepand din Decembrie la un pret estimat de 750 de euro. Mult mai multe detalii despre acest produs gasiti pe site-ul celor de la Yamaha.

Adauga comentarii