Nou de la Line 6 featuring Bogner – Line 6 Spider Valve MkIIIn aceasta toamna avem trei procesoare de electrica noi si mai ales calde de la Line 6, toate in aceeiasi serie Line 6 Spider Valve MKII. Variantele disponibile sunt 2 combo-uri de 40watt si un head de 100 gata sa fie legat la linia ta preferata. Acesta este rezultatul unei colaborari, initial inedite, intre Line 6 si Reinhold Bogner, capul rautatilor la Bogner Amplification.

Felia de analog a fiecarui amplificator din serie stapaneste o pereche de lampi 12AX7 pentru preamplificare si lampile 6L6 ( doua la combo-uri si patru la head) in faza finala, pe output. Toate trei “jucariile” recreeaza 16 modele de procesare, aceasta fiind treaba celor de la Line 6, toate cu nivele de overdrive, plecandu-se de la clean pana la nebunie totala.

Sunt incluse “on board” peste 20 de efecte, incluzand delay, reverb, modulatie … patru dintre efecte putand fi folosite impreuna si, de asemenea, putand fi salvate ca si preset (se pot salva pana la 128 de preseturi custom). Mentionam aici, la efecte, Smart Harmony, efectul care armonizeaza fie supraton fie subton nota pe care o canti si de asemenea o optiune de digital looping, 14 secunde fiind routate in loop, putandu-se astfel salva diverse layere cu care te poti acompania singur, ulterior.

Mult mai multe detalii poti gasi pe site-ul oficial al celor de la Line 6 International: www.line6.com.

Adauga comentarii