Rode Rocks | Worldwide Band CompetitionRode Rocks | Worldwide Band Competition

Rode Microphones au anuntat de curand Rode Rocks | Worldwide Band Competition, o competitie adresata tuturor artistilor nelansati si mai ales nesemnati cu nici o casa de discuri. Premiile sunt consistente fie ca vorbim de echipamentele profesionale puse in joc dar mai ales de sesiunile de inregistrari acordate castigatorului alaturi de Alain Johannes in Record Plant Studios Los Angeles.

YouTube Preview Image

Pentru a intra in competitia Rode Rocks | Worldwide Band Competition, artistii trebuie sa inregistreze o compozitie originala de mai mult de doua minute, sa creeze o mica filmare in care sa fie folosit si un microfon Rode, sa urce videoclipul creat pe You Tube, sa intre pe www.roderocks.com si sa completeze fisa de inscriere.

La sfarsitul lui iunie, un juriu va decide care sunt cei 10 finalisti ale caror filmari vor fi postate pe site-ul oficial urmand ca dupa doua saptamani de voturi ale publicului sa se decida castigatorii. Membrii juriului sunt oameni grei in industrie fie ca vorbim de Matt Sorum (Guns n’ Roses, Velvet Revolver, The Cult) sau de David Catching (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal), Howlin’ Pelle Almqvist (The Hives), James Lavelle (UNKLE, MoWax), Band of Horses, Gareth Liddiard (The Drones), Har Mar Superstar, Deuce si Warpaint.

Castigatorul va primi biletele pentru Los Angeles unde va inregistra la Record Plant Hollywood Studios alaturi de Alain Johannes unul dintre cei mai cautati ingineri de sunet dar si producator muzical pentru foarte multe proiecte mari. A lucrat printre altii cu Chris Cornell, Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Mark Lanegan, Them Crooked Vultures iar pe partea de productie cu Barbra Streisand, Michael Jackson, R.Kelly, Celine Dion, Lenny Kravitz, Phil Ramone, Quincy Jones, Aerosmith, Alanis Morisette, Paula Abdul, LL Cool J, Black Flag.

Castigatorii locului 2 si 3 vor primi echipamente de studio profesionale in valoare de 15.000 de dolari.

Pentru mai multe detalii, informatii dar si formularul de inscriere trebuie sa intrati pe www.roderocks.com.

Productie Muzicala | Productie Audio | Concurs Compozitie | Concurs Inginerie de Sunet | Rode Microphones

Primeste pe email direct cele mai recente stiri despre hardware si software dedicat, instrumente, controllere, placi de sunet, plugin-uri, microfoane, mixere, monitoare de studio … tot ceea ce este relationat productiei audio si productiei muzicale de la concept la master si reprezentare live daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/AudioNews sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/AudioNewsRo.

Adauga comentarii