TC-Helicon lanseaza VoiceLive RackProcesor Vocal | TC Helicon Voice Live Rack

Noul produs al celor de la TC Helicon este practic varianta de rack a binecunoscutelor deja procesoare vocale … VoiceLive Touch si VoiceLive 2. Avem acum intr-un 19-inch combinate: µMod (detune, chorus, flange), Echo & Delay, Reverb, Harmony, HardTune & Correction, Doubling, Transducer (distortion & megaphone), Rhythmic (stutter, tremolo, etc.) si Tone (Adaptive EQ, compression, de-esser, etc.). TC-Helicon VoiceLive Rack mai vine un un microfon MP-75 ce are buton de control integrat, 238 de preseturi de fabrica si loc in memorie pentru inca 400 si sa nu uitam de preamp-urile de microfon cu control digital pentru a memora setarile de gain.

YouTube Preview Image

Vezi online prezentarea video TC-Helicon VoiceLive Rack | The World’s Most Complete Vocal Effects Package and Mic Channel pe Contul Oficial de You Tube al celor de la Audio Pro News.

TC-Helicon VoiceLive Rack va fi disponibil in piata din octombrie la un pret anuntat de 799$. Detalii, informatii, poze si specificatii puteti gasi pe pagina oficiala a produsului.

Adauga comentarii