Audio Plugins & Audio Hardware | UAD inghite Powercore cu fulgi cu totUAD inghite Powercore cu fulgi cu tot

UAD inghite Powercore cu fulgi cu tot

Astazi am primit un comunicat de la TC Electronic. Nu a plans nimeni dar nu a picat bine mai ales ca suntem adeptii ideii ca doar prin competitie se poate ajunge la excelent. Dar sa revenim.

TC Electronic a decis sa cesioneze toata partea de development a produselor Powercore catre UAD. Nu pun lacatul pe usa, cei de la TC mentionand ca vor continua activitatea de productie dedicata sectorului audio pro. Plugin-urile vor fi disponibile si pe viitor spre vanzare la dealerii autorizati si pe magazinul lor online tc-now.com. De asemenea nu lasa in pom nici suportul. Cea mai recenta versiune a softului 4.0 este full compatibila si cu Mac OS x Leopard si Mac OS X Snow Leopard, Windows XP, Vista, Windows 7 … atat 32 bit cat si 64 bit.

Ceva mai multe detalii dar si ofertele din cadrul programului crossgrade catre UAD puteti gasi pe site-ul celor de la TC. Singura parte excelenta este aceea ca vor scadea simtitor preturile la Powercore, care chiar merita cumparat macar pentru excelentul reverb VSS3.

Adauga comentarii