Tube Saturator sau cum intra Wave Arts in Razboiul Simulatoarelor de Amplificator pe TuburiWave Arts a lansat de curand Tube Saturator, primul lor plugin in zona simulatoarelor de amplificare analog pe tuburi. Cei de la Wave Arts spun ca este cel mai curat simulator de amplificare analog real time – woldwide pentru ca “in timp ce alte pluginuri au simplificat la maximum modelele dupa care au fost construite, Tube Saturator a incercat sa refaca in digital intreaga schema de circuit analog a unui Amplificator pe Lampi si toate acestea pentru o acuratete si o fidelitate sporita a procesarii semnalului audio. Tube Saturator pastreaza insa si simplitatea in procesare putand fiind definita ca un Equalizer pe trei benzi de tip Baxandall ce alimenteaza doua triode 12AX7 in nivelul de preamplificare ”

Wave Arts Tube Saturator

Wave Arts Tube Saturator trebuie incercat atunci cand dorim dam tenta de analog canalelor audio pe care le folosim sau vrem sa ridicam nivelul de distors acolo unde se impune sau este cazul. Wave Arts Tube Saturator poate fi folosit la fel de bine si pe post de limitator.

Tube Saturator este compatibil cu orice soft audio / platoforma / program / multitrack ce suporta VST, MAS DX sau RTAS. Pretul afisat de Wave Arts pentru Tube Saturator este de 149.95 dolari. Se poate downloda demo pentru acest plugin direct de pe site-ul celor de la Wave Arts.

Adauga comentarii