Workshop Ableton Live | Duminica, 7 august, Control Club BucurestiAbleton, AV Audio SYS si Control Club prezinta primul Workshop Ableton Live sustinut de DJ Tom Cosm in Romania.

Programul evenimentului:

19:00 – 21:00 Workshop Ableton Live
21:30 DJ set Suie Paparude
24:00 DJ  set Tom Cosm

Vino duminica, 7 august, in Control Club si alfa cum sa mixezi cu ajutorul softului Ableton Live direct de la Tom Cosm. Intrarea este libera. Workshop-ul va incepe cu prezentarea unei imagini de ansamblu asupra soft-ului Ableton Live si ale caracteristicilor sale de baza: de la producerea si sintetizarea sunetelor proprii si pana la interpretarea acestor creatii live, cu un laptop. Prima jumatate va fi orientata mai mult spre incepatori, producatori si DJ-ii care sunt interesati sa invete mai multe despre caracteristicile unice ale Ableton Live.

A doua jumatate a atelierului va cuprinde cateva tehnici interesante si trucuri pe care Tom le-a dezvoltat si le foloseste in propriul lui set live. Astfel vei putea  vedea capacitatile complete ale softului. La final va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Participantii la workshop vor primi un abonament gratuit la site-ul personal al lui Tom, oferindu-le acces gratuit la zeci de Gb de tutoriale video HD si proiecte Ableton Live.

YouTube Preview Image

Sursa: Comunicare AVAudioSys

Adauga comentarii